Suojaustilan käyttö

Suojaustila on Kaspersky-sovelluksen ominaisuus, jonka avulla voit analysoida ja korjata ongelmia ja tietokoneen tietoturvauhkia.

Suojaustilan avaaminen

Kullekin ongelmalle tai uhalle ehdotetaan Kaspersky-sovelluksen Suojauksen tila-ikkunassa toimintoja, jotka voit suorittaa ongelman tai uhkan ratkaistaksesi. Jos sovellus esimerkiksi on havainnut tietokoneessa tartunnan saaneita tiedostoja, napsauta Poista kaikki tartunnat. Jos virustorjuntatietokannat ovat vanhentuneet, napsauta Päivitä. Voit korjata ongelman tai tehdä uhan vaarattomaksi heti tai myöhemmin.

Ongelman korjaaminen tai uhan vaarattomaksi tekeminen välittömästi

Jos suljet Suojauksen tila-ikkunan tekemättä uhkia vaarattomaksi, suojaustilailmaisimen väri sovelluksen pääikkunassa pysyy punaisena, mikä muistuttaa sinua näistä uhkista.